ورود / ثبت نام
جستوجو میان تمام محصولات
آموزشگاه صنایع غذایی سارا طاحونه
دستهبندی کالاها
خانه
مقالات آموزشی
فروشگاه اینترنتی آموزشگاه صنایع غذایی سارا طاحونه
/
مقالات آموزشی
/
آموزش کیک شامو
آموزش کیک شامو
۱. آموزش کیک شامو
مواد لازم:
۲ فنجان آرد
۱ فنجان شکر
۱/۲ فنجان کره
۱ فنجان شیر
۳ تخممرغ
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
وانیل و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا کرم رنگ و نرم شوند.
تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
شیر و وانیل را اضافه کنید و سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه دیگر الک کنید و به مخلوط اصلی اضافه کنید تا یکدست شود.
مایه کیک را در قالب مخصوص بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید.
نظرات
شما هم میتوانید نظر بدهید.
افزودن نظر جدید
پروفایل
سبد خرید
دستهبندی
خانه