آموزش کیک پرتقالی
آموزش کیک پرتقالی
مواد لازم:
- ۲ فنجان آرد
- ۱ فنجان شکر
- ۱ فنجان آب پرتقال تازه
- ۳ تخممرغ
- ۱/۲ فنجان روغن مایع
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- پوست پرتقال رنده شده به میزان لازم
طرز تهیه:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.
- تخممرغها را با شکر خوب مخلوط کنید تا کمی پف کند.
- آب پرتقال و روغن را اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه کنید.
- پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و در قالب بریزید. به مدت ۳۵ دقیقه در فر بپزید.

نتایج:
این کیک خوشمزه با عطر و طعم پرتقال، ایدهآل برای عصرانهها و روزهای گرم تابستان است و در بهترین آموزشگاه کیک اصفهان به طور کامل تدریس میشود.
شما هم میتوانید نظر بدهید.